IHKU RISTEILY

Silja Europalla 30.-31.10.2021

Suuri After Ski-risteily SIIRTYY ensi vuoteen!TIEDOTE 25.10.2020

Vahvistuneen tiedon mukaan Ihku After Ski-risteilyn myyntiorganisaatio Matkavekka (Primera Holidays Oy) lopettaa kaiken matkatuotannon ja matkamyynnin Suomessa, eikä risteilyn myyntiä valitettavasti näin ollen enää hoideta Matkavekan kautta. Kaikki ensi vuodelle siirretyt risteilyvaraukset peruutetaan ja vastuullinen matkanjärjestäjä TravelCo Nordic A/S palauttaa maksut asiakkaille täysimääräisinä.
Itse risteilyn ohjelman järjestävät Tunturiviihde Oy ja Sahara Agency vakuuttavat koronaviruksen aiheuttamista lykkäyksistä huolimatta, että risteily toteutuu.

Ilmoitamme myöhemmin, mistä matkavaraukset tulevalle risteilyille voi tehdä. Matkansa kisojen kautta voittaneet siirretään risteilyille automaattisesti.
Pahoittelemme tilannetta!


Koronaviruspandemian takia olemme päättäneet yhdessä ihkulaisten kanssa siirtää AfterSki-risteilyn vuodella eteenpäin syksyyn 2021.

Matkavekka tekee tarvittavat järjestelyt ja ovat yhteydessä kaikkiin risteilyn varanneisiin sähköpostitse 1.9. He pyytävät hieman kärsivällisyyttä ja odottamaan viestiä.

Lipunmyynti vuoden 2021 risteilylle alkaa loppuvuoden aikana.


Skimbakausi alkaa syksyllä 2021 Silja Europalla, kun Ihku järjestää Suomen suurimmat AFTER SKI-BILEET! Huippuartistit viihdyttävät risteilykansaa ja laivaan on lastattu myös Ihkuista tuttuja kasvoja. Luvassa kosteaa tunturitunnelmaa ja tiukkoja vetoja päättymättömässä harmaassa rinteessä. Ei muuta kun ryhmä kasaan ja skibidi skimbaamaan Itämeren laineille!

Mukana menossa risteilyisäntänä Levin elävä legenda LEVIÄIJÄ, Ihkun huippu DJ:t sekä Ihkun karaoken omat supertyypit!Lisäksi Ihku passin lunastaville on luvassa Ihkun Etkot, missä stand up-koomikko Ilari Johansson lämmittelee jengin after ski -tunnelmaan. Ihku passilla vapaa pääsy myös risteilyjatkoille Helsingin Ihkuun sekä asiaankuuluvaa after ski rekvisiittaa ja tunnelmaan virittäviä juomia.

Bar Ihku on viihdyttänyt tuhansia ja taas tuhansia Levin kävijöitä jo vuodesta 2009 lähtien. Levin kävijät tietävät, että Ihkussa on aina tunturivisiitillä käytävä joko päiväkaraokessa tai viimeistään illalla after ski -bileissä. Sittemmin Ihku on avattu Ouluun, Tampereelle ja Helsinkiin. Ihku on #thekaraokebaari!


**Varaa oma Ihku-passi 29 € /passi**
Ihku-passi sisältää etkot laivalla, tunnelmaan virittelevän juoman ja after ski -rekvisiittaa. Laivan etkoilla after ski -tunnelmaa lämmittelee Stan up -koomikko Ilari Johansson! Ihku-passilla vapaa pääsy myös risteilyjatkoille Helsingin Ihkuun sekä muita etuja!


Silja Europa 30.-31.10.2021
22h Helsingistä (K18)

Laiva-aikataulu