Rukan Karaokekarnevaalit tekee paluun!

Parin vuoden tauon jälkeen karaoke raikaa taas Rukatunturissa Karaokekarnevaaleilla! Tapahtuma järjestetään nyt 20. kerran pe-la 30.9.-1.10.2022 ja lipunmyynti on myös avattu.

Karaokekarnevaalit sai alkunsa vuonna 2000, joten tapahtumalla on pitkät perinteet. Tämä tapahtuma palkitsee vihdoinkin karnevaalien vakiokävijöiden pitkän odotuksen, sillä järjestyksessään 20. tapahtuma on siirtynyt pari kertaa pandemian vuoksi.


Juhlavuoden kunniaksi myös tapahtuman ilme on päivitetty ja järjestäjät tahtovat lähteä kehittämään tapahtumaa entistä paremmaksi. Tapahtuman taustalla on tutut paikalliset ravintola-alan toimijat ravintola Zone ja ravintola Piste sekä uutena kumppanina Bar Ihku Ruka, joka on myös levittänyt karaoken ilosanomaa useammalla paikkakunnalla Suomessa. Tapahtuman karaokekilpailun järjestää myös aikaisemmilta vuosilta tuttu Janne Remes ja Go Fast Events.


Ruskan päätösjuhlassa kilpaillaan karaoken avoimet mestaruuskisat pe-la 30.9.-1.10. ja iltaohjelmassa kuullaan loistavia artisteja. Ihkussa esiintymässä mm. Olli Halonen soolona, Pasi ja Anssi sekä terassilla tunnelmaa nostattamassa Lapin elävä legenda Levi-Äijä!


Nyt Early Birld-lippuja myynnissä edulliseen 60€ hintaan!

Tarjous voimassa juhannukseen asti tai niin kauan, kun early bird-lippuja riittää! Tämän jälkeen kahden päivän lippuja myydään á 76€ hintaan. Kannattaa siis ostaa liput ajoissa!


OSTA EARLY BIRD-LIPPU!

​​​​​​​

Lisätietoja tapahtumasta: www.karaokekarnevaalit.fi