Rukan Karaokekarnevaalit tekee paluun!

Parin vuoden tauon jälkeen karaoke raikaa taas Rukatunturissa Karaokekarnevaaleilla! Tapahtuma järjestetään nyt 20. kerran pe-la 30.9.-1.10.2022 ja lipunmyynti on myös avattu.

Parin vuoden tauon jälkeen karaoke raikaa taas Rukatunturissa Karaokekarnevaaleilla! Syksyllä juhlitaan pitkän perinteen jatkoa, kun Rukan Karaokekarnevaalit järjestetään 20. kerran 30.9.-1.10.2022.

Ruskan päätösjuhlassa ravintola Zonessa, ravintola Pisteessä sekä uudessa Bar Ihkussa kilpaillaan karaoken avoimet mestaruuskisat ja kuullaan loistavia artisteja!

* * * * *
Lippu (á 76€) sisältää sisäänpääsyn pe-la 30.9.-1.10.2022 kaikkiin tapahtumaravintoloihin klo 21.00 alkaen sekä eteispalvelumaksun. Torstaina 29.9.2022 tapahtumaravintoloissa ohjelma erillisellä lipulla.

OHJELMA
BAR IHKU RUKA
To 29.9. Olli Halonen (Huom! Eri lipulla)
Pe 30.9. Pasi ja Anssi
La 1.10. Reino Nordin


RAVINTOLA ZONE
To 29.9. Movetron (Huom! Eri lipulla)
Pe 30.9. Antti Railio
La 1.10. Meiju Suvas


RAVINTOLA PISTE
Pe 30.9. Teflon Brothers
La 1.10. Pete Parkkonen

Huomioithan seuraavat asiat ennen lipun ostoa:

Ennakkoliput vaihdetaan Karaokekarnevaali-rannekkeiksi paikan päällä erikseen ilmoitettavana ajankohtana.

Rannekkeella on sisäänpääsy ravintola Pisteen, Bar Ihkun ja ravintola Zonen iltaravintoloihin asiakaspaikkojen mukaan. Ranneke ei takaa kaikkien rannekkeiden ostaneiden pääsyä kaikille keikoille.

Liput tulee maksaa heti.
Lippuja ei voi varata.

Varmista ostotilanteessa, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein, sillä pääsylipun lisäksi tarkemmat ohjeet rannekkeen vaihdosta, esiintyjistä ja aikatauluista lähempänä tapahtumaa toimitetaan annettuun sähköpostiin.
Jos lippuja ostetaan lahjaksi, liput voi välittää/ tulostaa omasta sähköpostista. Lipuista ei ole muutoin lunastettavissa fyysistä paperilippua.

Tapahtumapaikkojen aukioloajat löydät ko. paikkojen verkkosivuilta.
Tapahtuman ikäraja K18


OSTA LIPPU NYT!

​​​​​​​

Lisätietoja tapahtumasta: www.karaokekarnevaalit.fi