Ihkua Yrittäjän päivää!

Näin Yrittäjän päivänä on hyvä muistuttaa kuinka paljon ja mitä onnistunut yrittäminen vaatii, sekä kiittää kaikkia, jotka ovat olleet Ihkun matkassa mukana. Asenne, kyvykkyys ja motivaatio ovat keskiössä jokaisen yrittäjän arjessa ja se arki ei olisi mahdollista ilman Ihkun henkilökuntaa.

Tänä päivänä 5.9. on jo vuodesta 1997 alkaen vietetty Yrittäjän päivää. Vuoden 2019 Yrittäjän päivän päätapahtuma järjestetään Tampereella ja eripuolilla Suomea järjestetään Yrittäjän päivän juhlia pitkin viikkoa. Yrittäjä Päivä -säätiö on päätapahtuman vastuullinen järjestäjä, jonka tarkoituksena on myös yrittäjyyden arvostuksen edistäminen ja yrittäjätoiminnan tukeminen. Ja kuinkas ollakaan, että Helsingin Ihku on perustettu Kampissa, Narinkkatorilla sijaitsevan Yrittäjäpatsaan naapuriin!

Ihku on 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi uudistanut ilmettään merkittävästi. On remonttia, uutta keittiötä, logoa, karaokekilpailua, yhteistyökampanjoita ja kaikkea muuta! Lisäksi Leville avataan yrityksen kuudes ravintola marraskuussa 2019. Tämän kaiken mahdollistamisesta yrittäjä Tomi Keisala haluaa kiittää työntekijöitään ja asiakkaitaan! Vuonna 2018 Ihkulle myönnettiin ’’Kasvaja’’ ja ’’Menestyjä’’ -sertifikaatit, jotka kertovat nimensä mukaan yrityksen jatkuvasta kasvusta ja kehityksestä aina vain parempaan suuntaan! Valitsemalla Ihkun tuet varmasti täysin kotimaista yritystä.

”Yrittäjyys on aina uuden kokeilua ja vanhan päivittämistä. Ihku on minulle intohimo ja toivon sen välittyvän kaikille. Asiakkaat, työntekijät ja yhteistyökumppanit ovat ehdottoman tärkeitä jokaisen kasvavan yrityksen takana. Ihku on kasvattanut minua myös ihmisenä ja olen siitä erittäin kiitollinen”, kertoo Tomi Keisala ajatuksistaan yrittäjyydestä.

Teksti Aino Hakala/ Bar Ihku Helsinki