Ihkun uusi ilme

Ihkulle kuluva vuosi on juhlavuosi. Marraskuussa tulee 10 vuotta ensimmäisen Ihkun avaamisesta. On siis aika viedä Ihku uuteen aikaan uuden ilmeen kera.

Reilun vuoden ajan Ihkua on päivitetty remonteilla, haettuu uutta ilmettä ja nyt tämä prosessi alkaa olla jo aivan loppusuoralla. Ihkun muutoksen viimeinen vaihe on visuaalisen ilmeen päivitys, joka alkoi uuden logon julkaisemisella. Toukokuussa uusi ilme tulee tutuksi ja kesän aikana viimeistellään julkisivut ja tilat.

Ihkun ilmeen uudistus lähti siitä, että Ihkussa haluttiin uudistua kokonaisvaltaisesti ja luoda visuaalinen ilme, joka tukee yrityksen identiteettiä. Graafisten elementtien suunnittelussa ei haluttu luopua kokonaan vanhasta ja hyödynnettiin alkuperäistä visuaalista ilmettä. Ripaus modernimpaa ilmettä, kulta ja musta säilytettiin sekä taustalla ollut tarina tuotiin visuaaliseen muotoon. Vanhasta logosta haluttiin säilyttää ikoninen mikki, mutta kertoa samalla Ihkun ydinajatuksesta: Ihkun karaokessa SINÄ, olet tähti ja ansaitset hetkesi valokeilassa!