IHKUT PIKKUJOULUT!

Hädin tuskin kesä on päättynyt, kun ajatukset jo kääntyvät jouluun. Ja sehän tarkoittaa, että pikkujouluvarauksiakin kysellään. Kalenterit täyttyvät, joten olethan ajoissa!

Ihkuissa järjestät pikkujoulut vaivattomasti. Hoidamme ohjelman, tarjoilut ja jopa kuljetukset tarvittaessa. Jos kaipaatte jotain yllättävää ohjelmaa perinteisemmän sijaan, Ihkun myynti auttaa ideoinnissa. Te päätätte, mennäänkö pikkumustat päällä cocktailit kädessä jazzin tahdissa keinuen vai laitetaanko kannat kattoon Suomen parhaimpien bilebändien tahdissa! Pyydä tarjous!


SIJAINTI

Ihkut sijaitsevat keskeisellä paikalla eri kaupungeissa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

TILAT JA TEKNIIKKA

Klubitiloihin mahtuu noin 150 henkeä. Tyylikkäät tilat, laadukas äänentoisto – ja AV-tekniikka sekä palveleva henkilökunta mahdollistavat teille onnistuneen tilaisuuden.

Ihkussa järjestät pikkujoulut ja muut tilaisuudet vaivattomasti!

Ihkussa järjestät pikkujoulut ja muut tilaisuudet vaivattomasti!

OHJELMA

Ihkun kautta on mahdollista tilata laadukasta ohjelmaa. Tähtiartistit, huippubilebändejä, Ihkuista tutut huippu DJ:t, stand up -koomikot, tanssiesityksiä tai vaikka tanssitunti, drinkkikoulu, olut- tai viini-tasting… Jos on jotain muuta mielessä, kysy rohkeasti, niin me järjestämme!

CATERING

Suosittelemme mielellämme tuttuja catering-palveluita, jotka järjestävät pikkujoulupurtavat tilaisuutenne.

KULJETUS

Myös kuljetusjärjestelyt voidaan tarvittaessa huolehtia puolestanne. Tyylikäs limusiinikuljetus tai isommalle porukalle bussikuljetus? Ehkä jopa karaoketaxi?

Ottakaa yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teille vuoden parhaat bileet!

Pyydä tarjous!