IhkuXNaughtyBRGR goes JKL

Ihkun tarina alkoi vuonna 2009 Leviltä ja sieltä matka on jatkunut Ouluun, Tampereelle ja Helsinkiin. Ja nyt JYVÄSKYLÄÄN! Aloitamme 12.6.2020 Naughty BRGR:n kaverina terassilla ja katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Joskus on kuultu, ettei uusia Ihkuja enää tule. Kun Helsinki saatiin toimimaan, alkoi jossain kohtaa kuitenkin se ajatus itää, että mitä jos… Tässä välissä Ihku sai Frendi klubin kaveriksi Leville ja vuoden vaihteessa aloitimme myös yhteistyön Tampereella Naughty BRGR:n kanssa IhkuXNaughtyBRGR -konseptilla. Uuden tekeminen vei mennessään ja nyt tosiaan ollaan viittä vaille valmiita avaamaan Jyväskylään toinen IhkuXNaughtyBRGR!

Tämä Ihku lähtee liikkeelle tyylikkäällä lounge-henkisellä terassilla, koska aloitus ajoittuu kesään. Naughty BRGR palvelee normaalisti sisätiloissa ja terassista vastaa Ihku. Toiveena toki on jäädä kaupunkiin syksyllä, jos kaikki palaset saadaan sovitettua yhteen.

”Koska lauletaan karaokea?”

Kysymys, joka on tullut toistuvasti uuden Ihkun avaukseen liittyen. Ihkun sydän on karaoke ja pyrimme toteuttamaan sen aina parhaalla mahdollisella tavalla. Jyväskylään tuomme tämän aluksi terassille pienemmässä mittakaavassa. Eli terassilla on Ihkuista tuttua ohjelmaa sään ehdoilla. Livemusiikkia, DJ:t ja karaoke viihdyttävät asiakkaita viikonloppupainotteisesti. Lavalle nousee muista Ihkuista tuttuja hahmoja ja tiskin takana on myös Ihkun omia supersankareita!

Helsingistä Levin kautta Jyväskylään

Ihku on kautta linjan tarjonnut työntekijöilleen mahdollisuuden edetä oman firman sisällä. Olemme äärimmäisen ylpeitä meidän jengistä ja pohjoisimmassa Ihkussa on edelleenkin työntekijöitä, jotka ovat olleet mukana alusta asti. Koko mahtava päällikköporukka on hitsautunut yhtenäiseksi tiimiksi ja saa nyt joukkoonsa Jyväskylän päälliköksi nousevan Pauliinan, joka on aikaisemmin työskennellyt Helsingin ja Levin Ihkuissa.

Hän aloitti ravintola-alalla Wanhassa Mestarissa karaokejuontajana 2010. Kyse oli kahden kuukauden hommasta, mutta kappas kun juuri tuli kymmenen vuotta täyteen! Tähän väliin mahtuu useampi kaupunki, pari tunturia ja kymmenet festarit.

– Täytyy kyllä sanoa, että kun Levin kausi jäi lyhyeksi eikä festarihommiakaan ole, niin tämä on ehkä parasta mitä voi olla tähän väliin! Paitsi että on mukava jatkaa Ihkussa, myös otan ilolla vastaan uudet haasteet ja vastuun Jyväskylässä. Tulkaa kaikki ihmeessä moikkaamaan ja hymyillään kun tavataan, toteaa Pauliina.


Tervetuloa viihtymään Ihkun terassille!


Teksti Maria Olin-Bolin