Lätkää ja hyväntekeväisyyttä

Ihku tunnustaa väriä kaikissa Ihku -kaupungeissa!

Ihku on mukana suomalaisessa jääkiekossa erittäin laajasti. Jokereiden kotihallin Hartwall Arenan lisäksi Ihku nähdään myös Liigassa Kärppien, Tapparan ja HIFK:n halleissa huomenna alkavalla kaudella ja Oulussa myös Kärppien naisten joukkueen otteluissa.

Runkosarjan aikana Ihku lahjoittaa 50 euroa jokaisesta Jokereiden kotijäällä tekemästä maalista Hope Ry:lle vähävaraisten sekä kriisin kohdanneiden perheiden lasten ja nuorten harrastusten tukemiseen. (Koko juttu täällä.)

Lisäksi perheitä kutsutaan kauden aikana seuraamaan otteluita Ihku -kaupungeissa yhdessä joukkueiden ja Hope Ry:n kanssa.

– Yhteistyö eri seurojen kanssa on ollut jo vuosia osa Ihkun toimintaa. Nyt tätä on viety vähän pidemmälle ja olemme yhdistäneet perinteiseen seura- ja markkinointiyhteistyöhön myös hyvän jakamisen laajemmin. Tässä tapauksessa se tapahtuu Hope ry:n kautta, jonka slogan ”Yhdessä & Yhteisesti” on hyvin meidän tavoitteita kuvaava, kommentoi Ihkun toimitusjohtaja Tomi Keisala.

Seurojen lätkäfaneille Ihku näkyy paitsi halleissa, myös etujen muodossa Ihku -kaupungeissa Kärppien, Tapparan, HIFK:n ja Jokereiden kausikorteilla. Lisäksi Oulussa Energia Areenalla voi seurata otteluita Ihku Rinkside -kaukalonlaitaravintolassa!

Mestiksestä LeKi:n faneille on tarjolla juomaetuja kausikortilla ja alkavalle kaudelle Lempäälän Jäähalliin tulee Ihku Club -klubitila.