Uusia nimityksiä Ihkussa

Juuso Uusitalo on Tampereen Ihkun uusi ravintolapäällikkö 1.8. alkaen Sari-Anna Leppäsen siirtyessä Tunturiviihde Oy:n ravintolatoimenjohtajaksi.

Kevään jälkeen Ihkuissa päätettiin, että nyt laitetaan isompi vaihde silmään. Avasimme kesäkuussa Ihkun terassin Jyväskylään ja tavoitteena olisi saada lähitulevaisuudessa tilat myös karaokebaarille. Katse on siis pitkällä tulevaisuudessa ja Ihkuissa onkin nyt aloitettu rekrytoiminen koko Suomessa. Lue lisää täältä.

Ihkussa halutaan olla koko ajan entistä parempia. Tämä onnistuu panostamalla henkilökuntaan. Henkilökunnan viihtyvyydestä on osaltaan vastaamassa myös aikaisemmin Tampereen Ihkun ravintolapäällikkönä toiminut Sari-Anna Leppänen, joka aloitti heinäkuussa ravintolatoimenjohtajan tehtävässä.

– Pidämme tärkeänä sitä, että henkilökunta tulee kuulluksi ihan jokaisella tasolla. Että heidät huomioidaan ja heistä pidetään huolta. Se on myös avain siihen, että ravintola voi menestyä, Leppänen toteaa.

Leppäsen saappaisiin Tampereen Ihkun ravintolapäälliköksi astuu Tampereen ravintolaelämästä monelle tuttu Juuso Uusitalo. Juuson vankka kokemus ravintolan veturina toimimisesta monipuolisissa ympäristöissä tuo varmasti lisäarvoa ja uutta näkemystä myös Ihkulle.

Jos haluat työskennellä vakavaraisessa ravintola-alan yrityksessä, tulla osaksi yli 50 hengen ammattilaisjoukkoa ja ajatuksissasi on ehkä jopa kehittyä työssäsi vielä paremmaksi, tarjoamme sinulle tähän loistavan mahdollisuuden. Ihkussa asiakas on illan tähti ja työntekijät ovat Ihkun supersankareita! HAE NYT!


Teksti Maria Olin-Bolin
Kuva Lifestyle Media Oy