Viralliset jälkipelit Ihkussa

Lätkäkauden alku lähenee ja Ihku on mukana sekä Liigassa että KHL:ssä viime kauden tapaan. Lisäksi on uusia tuulia luvassa, kun Ihkun pubi palaa Tampereen sporttibaarien joukkoon ja syksystä alkaen seurataan mm. kaikki Tapparan ottelut suorana ja äänillä.

Sporttibaareja ja -pubeja on useita Tampereen keskustassa ja laitamiltakin löytyy monia. Me Ihkussa haluamme tarjota urheiluelämyksen hyvässä seurassa ja hyvästä oluesta sekä ruuasta nauttien. Mikäs sen parempaa penkkiurheilijalle! Pubissa otetaan myös mielellään vastaan asiakkaiden toiveita aiheesta.

#tappara # tapparafanclub #ihkutampere

#tappara # tapparafanclub #ihkutampere

Haluamme myös ylpeänä ilmoittaa, että olemme sopineet Tappara Fan Clubin kanssa kaudelle 2019-2020 Liigapelien viralliset jälkipelit Ihkuun! Ihku on tehnyt urheilumarkkinoinnin parissa jo aikaisemmin yhteistyötä Tapparan kanssa ja nyt Ihkussa ollaan erittäin iloisia siitä, että saamme myös komean kannattajajoukon meille. Kauden 2019-2020 fanikortin haltijoille on luvassa erityisetuja koko kauden ajan. Jälkipelit tulemme toteuttamaan yhdessä ja tarjoamme näissä tapahtumissa mm. haastatteluja, pelaajatapaamisia sekä erityistapahtumia myös jälkipelien lisäksi. Näistä lisää myöhemmin!

Lämpimästi tervetuloa Ihkuun seuraamaan lätkää ja syömään SIIPIÄ!

Suomen suurimman jääkiekkofanclubin eli Tappara Fan Clubin jäsenkortilla kaudella 2019-2020 seuravat edut Ihkussa:

Ruoka -20%, III-olut (0,5l) 4€, siideri (0,4l) 5€, lonkero (0,4l) 5€, valkoviinipullo (0,75) 15€, punaviinipullo (0,75) 15€, Laku & Januski (4cl) 5€, kahvi 1€, limu pieni 1€/ tuoppi 2,5€.

Kaikille etuna lisäksi III-olut (0,5l) ja 8kpl siipiä á 10€ otteluiltoina!

Edut ovat voimassa toistaiseksi päivittäin klo 01 asti ja Ihku pidättää oikeuden muutoksiin. Ruokaedut voimassa, kun keittiö on auki.