Vuoden 2018 Kasvaja ja Menestyjä

Menestyjä 2018 ja Kasvaja 2018 -sertifikaatit myönnettiin Tunturiviihde Oy:lle!

Kauppalehti myöntää vuosittain yrityksille sertifikaatteja, jotka kertovat yrityksen olevan suomalaisen kilpailukyvyn ja kehityksen tukipilari. Menestyjäluokitus edellyttää, että yritys kuuluu taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä koko maan, että oman toimialansa parhaimmistoon. Kasvaja-sertifikaatti on tarjolla vain pienelle osalle suomalaisista yrityksistä. Nämä yritykset ovat kolmen vuoden aikana kasvattaneet liikevaihtoaan huomattavasti.

Tunturiviihde Oy sai oikein mukavaa postia, kun kummatkin edellä mainituista sertifikaateista myönnettiin yritykselle.

– Näitä kirjekuoria on hieno avata. Hyvä meidän jengi! Ja suuret kiitokset myös yhteistyökumppaneille ja asiakkaille, jotka ovat ottaneet Ihkun omakseen, kiittelee Ihkun toimitusjohtaja Tomi Keisala.


Menestyjä 2018

Tunturiviihde Oy on taloudellisen suorituskykynsä perusteella analysoitu menestyjäyritykseksi. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius. Tunnuslukuvertailujen perusteella yritys on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon.


Kasvaja 2018

Tunturiviihde Oy on kasvanyt viimeisten kolmen vuoden aikana merkittävästi ja ansainnut siten paikkansa Kasvaja-yrityksenä. Kauppalehden Kasvaja-sertifikaation saaneen yrityksen liikevaihto on kolmen vuoden aikana kasvanut keskimäärin vuositasolla yli 10 prosenttiyksikköä päätoimialaluokkansa keskitasoa nopeammin.