Ihku Ruka avataan, mutta avajaistapahtuma siirtyy

Avaamme perjantaina 27.11. rinnebaarin ja terassin, mutta keikat on peruttu. Tervetuloa viihtymään Ihkun terassille kuumalle kaakaolle!


Pohjois-Pohjanmaalla on siirrytty koronaepidemian kiihtymisvaiheeseen. Olemme seuranneet koronatilannetta ja reagoimme vallitseviin muutoksiin.

Avaamme perjantaina 27.11. rinnebaarin ja terassin sekä joulukuun puolella muut tilat. Ihkussa toimitaan huolellisesti vallitsevien rajoitusten mukaan.

Viikonlopun avajaisohjelma tullaan siirtämään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan, eli Poju ja Pasi & Anssi eivät esiinny tämän viikon viikonloppuna Ihkun terassilla.

Ihkussa hygienia-asiat ovat nyt prioriteetti ja henkilökunta käyttää maskeja. Asiakkaita kehotetaan myös toimimaan siten, että kukin huolehtii käsihygieniasta ja muistaa pitää etäisyyden muihin seurueisiin. Karaokessa voi selata biisejä omalla puhelimella, mikit desinfioidaan jokaisen laulajan jälkeen ja käytössä on lisäksi kertakäyttöiset mikkisuojat. Asiakkaita pyydetään saapumaan Ihkuun vain täysin terveenä.

Reagoimme tarvittaessa tilanteen johdosta annettaviin uusiin ohjeisiin.