IHKUN TARINA


Haluamme toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi IHKUUN, joka on aina menomesta kaupungin parhaalla paikalla!


IHKUn tarina alkoi vuonna 2009 Leviltä, kun Tomi Keisala aloitti tässä samassa paikassa ravintoloitsijana, missä Levin Ihku on edelleenkin. Tuolloin Ihku oli vain yhdessä kerroksessa ja tuotevalikoimassa oli myös pikaruokaa. Liikeideaa lähdettiin kuitenkin pian työstämään siltä pohjalta, millaista paikkaa Leville kaivattiin. Tomille oli hyvin pian selvää, että Ihkussa luovutaan keittiöstä ja panostetaan viihderavintolatoimintaan.

Napapiirin pohjoispuolella sijaitseva Ihku saavutti hyvin lyhyessä ajassa maineen the karaoke- ja menomestana. Levin Ihku onkin jo legenda bilettävien Levin kävijöiden joukossa ja Ihkun seinien sisään mahtuu jos jonkinlaisia tarinoita vuosien varrelta…

Lokakuussa 2014 avattiin ovet Oulussa ja sama tahti jatkui! Asiakkaat löysivät paikan ja Leviltä alkanut tarina sai jatkoa. Tässä kohtaa kyseltiin jo useammasta kaupungista, että milloin Ihku laajenee. Marraskuussa 2015 oli aika taas avata uudet ovet, tällä kertaa Tampereella. Tampereella tosin on ehditty jo pitää toisetkin avajaiset, kun maaliskuussa 2018 osa ravintolasta uudistettiin ja pubiin naapuriksi tuli Oulusta tuttu burgeriravintola Kauppuri 5. Tampereen konsepti on ainutlaatuinen ja kahden yksityisyrittäjän yhteistyössä toteuttama.

Helsinki on ollut jo useamman vuoden ajatuksissa. Kysymys tässä on ollut hyvän ja toimivan liiketilan löytämisestä. 2017 palikat osuivat tässä kohdalleen ja uuden Ihkun työstäminen sai alkunsa. Huhtikuussa 2018 avattiin ovet Antinkadulla Helsingissä, aivan Kampin Keskuksen lähituntumassa!

Ihku on jo viiden ravintolan ketju, mutta kaikessa kuuluu ja näkyy, että Ihku on myös yksityisyrittäjän intohimoisen työn tulos. Henkilökunta ja asiakkaat ovat aina prioriteetti numero yksi. Tuotevalikoimissa suositaan kotimaisia laatutuotteita ja asiakaspalvelun laatu on korkea aina ovelta tiskille.


Valitsemalla Ihkun, valitset kotimaisen ja tuet yksityistä!