IHKU OPEN


Ihku Open taas kesällä 2021

Kesällä 2020 pelattiin Ihku Open avoimet pariscramble-kilpailut. Oulussa 3.7.2020 yhteistyössä Virpiniemi Golf ja Helsingissä Helsinki 18.7.2020 Suur-Helsingin Golf.

PELIMUOTO

Pelimuoto pariscramble. Kaikki pelaavat samassa sarjassa.

Joukkue muodostuu kahdesta pelaajasta. Joukkueen tasoitus on 25 % pelaajien yhteenlasketusta pelitasoituksesta, kuitenkin niin, että parin tasoitus ei voi olla suurempi kuin parin paremman pelaajan pelitasoitus. Kilpailussa annettava max. pelitasoitus on 36.

Joukkueessa molemmat pelaajat lyövät avauksensa tiiltä. Avauksien jälkeen joukkue valitsee pallon, joka jatkolyöntiä ajatellen on parhaassa paikassa. Pallon paikka merkitään. Se pelaaja, jonka pallo on valittu, lyö jatkolyönnin ensin. Sen jälkeen kilpakumppani pudottaa pallonsa mahdollisimman lähelle merkittyä paikkaa, enintään yhden mailan mitan päähän, ei kuitenkaan lähemmäksi lippua, ja suorittaa lyöntinsä. Peli jatkuu samalla tavalla, mutta viheriöllä pallot asetetaan. Esteessä (bunkkeri) kilpakumppanin pallo asetetaan ja asema palautetaan samaksi kuin valitun pallon asema. Vesiesteessä em. droppisääntö.

Molempien joukkueen jäsenten pallo tulee avauksissa valita vähintään kolme kertaa kierroksen aikana. Kilpailun tulos ei vaikuta pelaajien tasoituksiin.

K18
Lisätietoja info@ihkubar.fi