IHKU OPEN


Ihku Open kesällä 2021


Kesällä 2021 Ihku Open pelataan Oulussa ja Helsingissä.

Avoimet pariscramble-kilpailut Oulussa 16.7.2021 yhteistyössä Virpiniemi Golf ja Luukissa 31.7.2020 yhteistyössä Suur-Helsingin Golf.
PELIMUOTO

Pelimuoto pariscramble. Kaikki pelaavat samassa sarjassa.

Joukkue muodostuu kahdesta pelaajasta. Joukkueen tasoitus on 25 % pelaajien yhteenlasketusta pelitasoituksesta, kuitenkin niin, että parin tasoitus ei voi olla suurempi kuin parin paremman pelaajan pelitasoitus. Kilpailussa annettava max. pelitasoitus on 36.

Joukkueessa molemmat pelaajat lyövät avauksensa tiiltä. Avauksien jälkeen joukkue valitsee pallon, joka jatkolyöntiä ajatellen on parhaassa paikassa. Pallon paikka merkitään. Se pelaaja, jonka pallo on valittu, lyö jatkolyönnin ensin. Sen jälkeen kilpakumppani pudottaa pallonsa mahdollisimman lähelle merkittyä paikkaa, enintään yhden mailan mitan päähän, ei kuitenkaan lähemmäksi lippua, ja suorittaa lyöntinsä. Peli jatkuu samalla tavalla, mutta viheriöllä pallot asetetaan. Esteessä (bunkkeri) kilpakumppanin pallo asetetaan ja asema palautetaan samaksi kuin valitun pallon asema. Vesiesteessä em. droppisääntö.

Molempien joukkueen jäsenten pallo tulee avauksissa valita vähintään kolme kertaa kierroksen aikana. Kilpailun tulos ei vaikuta pelaajien tasoituksiin.

K1816.7.2021 Virpiniemi Golf - Oulu

Palkinnot

1. sija 300€ lahjakortti + Black Vip 2kpl
2. sija 200€ lahjakortti
3. sija 100€ lahjakortti

Lahjakortti Virpiniemi Golf. Lisäksi Ihkun yhteistyökumppanien lahjoittamia palkintoja voittajille sekä palkitaan myös mm. lähimmäs lippua lyönyt, pisin draivi jne.


Aikataulu

Lounas klo 10, yhteislähtö klo 12
Kilpailun jälkeen palkintojen jako klubitalolla sekä saunamahdollisuus.


Ilmoittautuminen

Ilmoittauminen pareittain

Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 12.7.2021 tai kun tapahtuma on täynnä. Toimi ajoissa, sillä viime vuonna tapahtuma täyttyi nopeasti!

Lisätietoja: virpiniemigolf.fi/kilpailut/

ILMOITTAUDU

31.7.2021 Suur-Helsingin Golf - Luukki, Espoo

Palkinnot

1. sija 300€ lahjakortti + Black Vip 2kpl
2. sija 200€ lahjakortti
3. sija 100€ lahjakortti

Lahjakortti SHG kauppaan ja palveluihin. Lisäksi Ihkun yhteistyökumppanien lahjoittamia palkintoja voittajille sekä palkitaan myös mm. lähimmäs lippua lyönyt, pisin draivi jne.


Aikataulu

Lounas klo 11, yhteislähtö klo 13
Kilpailun jälkeen palkintojen jako klubitalolla.
Jatkot Ihkussa klo 20 alkaen (jos rajoitukset sallii).


Ilmoittautuminen

Ilmoittauminen pareittain

Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 28.7.2021 tai kun tapahtuma on täynnä. Toimi ajoissa, sillä viime vuonna tapahtuma täyttyi nopeasti!

Lisätietoja: shg.fi/toiminta/kalenteri/

ILMOITTAUDU