Bar Ihku Ruka avataan marraskuussa 2020

Leviltä tuttua menoa luvassa myös Rukalle!

Ihku ottaa nyt toisenkin tunturin haltuun!

Bileet alkavat Rukalla marraskuussa, kun Tunturiviihde Oy avaa uuden Ihkun hotelli Scandic Rukahovin yhteydessä oleviin ravintolatiloihin. Luvassa on tunturin parasta karaokea ja terassilla tunturin parhaat after ski-bileet!

Marraskuussa 2019 Ihkun 10-vuotisjuhlissa syntyi ajatus seuraavasta Ihkusta. Tämä ei kuitenkaan ottanut heti tuulta alleen ja sitten tulikin kohtalaisen rankka kevät ravintola-alalle ja kaikille Suomessa. Yrittäjä Tomi Keisala kuitenkin päätti, että tästä tilanteesta päästään vain painamalla kaasua ja katsomalla tulevaisuuteen.

Ruka on ollut pitkään kiinnostava kohde yhtenä Suomen suosituimmista hiihtokeskuksista. Myös pohjoisimpien Ihkujen asiakkailta on kuultu usein toive, että Rukalle kaivattaisiin Ihkun kaltaista karaokebaaria. Keväällä sitten syntyi ajatus, olisiko nyt oikea aika... Ja kesällä oltiinkin jo neuvottelupöydässä Scandicin kanssa ja yhteinen sävel löytyi nopeasti.

- Olemme tehneet aikaisemmin yritysyhteistyötä menestyneesti eri tahojen kanssa. Scandic on merkittävä toimija paitsi Rukalla, mutta on myös suurin pohjoismainen hotellitoimija. Toivomme tuottavamme yhteistyöllä lisäarvoa Scandicille, mutta haluamme panostaa myös koko hiihtokeskuksen houkuttelevuuteen sille kohderyhmälle, joka kaipaa laadukkaita ja ns. aikuisille suunnattuja viihderavintolapalveluita. Odotamme innolla pääsevämme kehittämään yhteistyössä Rukan after ski-kulttuuria, Keisala summaa ajatuksiaan tulevasta.

-Olemme iloisia, että Scandic Rukahovin iltaravintolasta tulee Bar Ihku jo ensi talvikaudeksi. Tunturiviihde Oy:n baarit ja ravintolat ovat tunnettuja illanravintoloita niin Helsingissä, Tampereella, Oulussa kuin Levilläkin. Bar Ihku Ruka tarjoaa sekä hotellinvieraillemme että muille hiihtokeskuksessa kävijöille laadukkaan ja monipuolisen iltaviihdetarjonnan, kertoo Scandic Hotels Oy:n toimitusjohtaja Aki Käyhkö.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Aki Käyhkö
Scandic Hotels Oy

aki.kayhko@scandichotels.com puh. 040 5099800


Tutustu Scandic Rukahoviin!

www.barihku.fi/ruka
www.facebook.com/barihkuruka
www.instagram.com/barihkuruka