Ihkut sulkevat ovensa 28.12. toistaiseksi

Hallituksen ja viranomaisten päättämien uusien rajoitusten myötä kaikki Levin, Rukan, Oulun, Tampereen ja Helsingin Ihkut sulkevat ovensa 28.12. toistaiseksi.


​​Sulku tulee kestämään minimissään kolme viikkoa, mutta olemme varautuneet myös siihen että rajoitukset ovat voimassa pidempäänkin.

Ajankohtaista tietoa tulemme päivittämään niin verkkosivuillemme kuin sosiaalisen median kanaviinkin.


JOULUNAJAN AUKIOLOAJAT

Ihkujen joulunajan aukioloajat 23.12.-27.12. löydät kaupunkikohtaisilta alasivuilta.

LEVI | RUKA | OULU | TAMPERE | HELSINKI​​​​​​​


TAMPEREEN OLD MATES

Myös ravintolaperheeseemme kuuluva, Tampereella sijaitseva, brittipubi Old Mates sulkee ovensa 28.12. toistaiseksi. Joulunajan 23.12.-27.12. aukioloajat päivitämme Old Matesin verkkosivuille: oldmates.fi mahdollisimman pian.Koronapassi on käytössä Ihkuissa

Ihkuissa on koronapassi käytössä niissä toimipaikoissa, jotka toimivat alueilla, missä ravintoloille on asetettu rajoituksia. Koronapassi on vaihtoehto viranomaisten asettamille koronarajoituksille Suomessa ja antaa ravintoloille mahdollisuuden toimia lähes normaalisti.

17.12.2021 Koronapassi on käytössä Levin Ihkussa.
17.11.2021 Koronapassi on käytössä Helsingin, Tampereen, Oulun ja Rukan Ihkuissa.


Toimi näin:


1. Lataa Koronapassi Omakanta-palvelusta ja tallenna PDF-tiedosto/ ota kuvakaappaus puhelimeen tai tulosta se paperille mukaan.

2. Varaa Koronapassi esille saapuessasi ravintolaan. Järjestyksenvalvoja tai henkilökunta lukee passin QR-koodin. Ota myös henkilöllisyystodistus esille.

Jos asiakas on ostanut Ihkun tapahtumiin ennakkolippuja ja haluaa peruuttaa lipun, koska ei ole koronapassia, ottakaa yhteys myynti@barihku.fi. Koskee vain ennen 16.11.2021 osettuja lippuja.


Koronapassin käyttö on vapaaehtoista, mutta asiakkaiden on sisään ravintolaan pyrkiessään näytettävä koronapassi. Velvoitetta esittää koronapassi ei siis ole, mutta myös sen esittämättä jättäminen estää pääsyn ravintolaan.

Koronapassin lukijalla luetaan todistuksen QR-koodi, jolloin ruudulle tulisi vihreä hyväksytty tai punainen hylätty merkintä. Koronatodistuksen lukija ei kerää tai tallenna todistusten tietoja. Jos sovellus lukee todistuksen hyväksytyksi, ruudulle tulee näkyviin henkilön nimi ja vihreä väri. Jos todistus hylätään, ruudulle ei tule nimeä vaan vain punainen väri. Todistuksen haltijan henkilöllisyys voidaan myös tarkastaa, eli koronatodistuksen lisäksi tulee olla henkilöllisyystodistus näytettävissä.

Koronapassin saa, kun on

  1. todistus koronarokotuksesta
  2. todistus koronatestituloksesta
  3. todistus sairastetusta koronavirustaudista


Lisätietoja ja koronpassin lataus:
www.kanta.fi/koronapassiKiitos yhteistyöstä!