Nimitysuutisia Ihkussa

Aika on haasteellinen, mutta eteenpäin on pakko katsoa ja toivoa, että ravintola-alan rajoittaminen kohtuullistuu. Toivomme loppuvuodesta tilanteen kehittyvän positiiviseen suuntaan, jotta pääsemme tekemään sitä missä me olemme hyviä ja työllistämään taas pitkälle toistasataa ammattilaista ravintola-alan moninaisissa tehtävissä.


Kesällä avasimme laajan rekrytoinnin ja haimme työntekijöitä moniin tehtäviiin. Olemme olleet äärimmäisen onnekkaita löytäessämme uusia ihkulaisia kaikkiin yksiköihin, sillä yksi konkreettisin jatkuvan rajoittamisen ja epätietoisuuden vaikutus on alan työntekijäpula. Lisäksi olemme tehneet sisäisiä muutoksia organisaatiossa tulevaisuutta silmällä pitäen.

Muutosten ja uusien nimitysten taustalla on yrityksen tavoite vakauttaa toimintaa korona-ajan ja -rajoitusten jäljiltä sekä pyrkimys palata tätä edeltävän ajan tavoitteisiin laajentua ja uudistua strategisesti. Yrityksen johdolla on halu pysyä entistä voimakkaammin henkilöstön pulssilla ja taata henkilökunnalle jatkossakin paras mahdollinen työskentelyilmapiiri ja -olosuhteet.

Sari-Anna Leppänen on siirtynyt Tunturiviihde Oy:n ja Ihku Helsinki Oy:n liiketoimintajohtajaksi toimittuaan aikaisemmin ravintolatoimenjohtajana. Hän vastaa jatkossa koko yrityksen talousprosesseista ja -suunnittelusta sekä henkilöstöhallinnosta.

Operaatiivisen johtajan tehtävään on nimitetty Juuso Uusitalo, joka siirtyy tehtävään Tampereen Ihkun ravintolapäällikön paikalta. Hän johtaa yksiköiden päivittäistoimintaa sekä pyrkii kehittämään operaatioita yhdessä loistavan päällikkötiimin kanssa.

Tampereen Ihku henkilökuntineen on ollut loistava kasvupaikka ja antanut hyvän pohjan muihin tehtäviin aikaisemminkin. Olemme tyytyväisiä, että Juuson siirtyessä muihin tehtäviiin jatkaja löytyi talon sisältä. Tampereen päälliköksi on valittu Ihkussa jo pari vuotta työskennellyt Jussi Leppänen.

Lisäksi markkinointisuunnittelijaksi on valittu monien hakijoiden joukosta rautainen markkinointiviestinnän osaaja Marcus Merkl. Hänet on palkittu alan palkinnoilla useasti ja 20 vuoden työkokemus suurissa mainostoimistoissa sekä pienemmän mainostoimiston osakkaana tuo kaivattua osaamista yritykseen.

- 17 vuotta yrittäjänä on tuonut eteen yhtä ja toista. Korona-aika on kyllä ollut erikoisin haaste tähän mennessä. Mutta tästäkin noustaan! Olen ylpeä meidän porukasta, joka jaksaa uskoa tulevaisuuteen ja olla optimistinen. Meillä on vanhassa henkilökunnassa sekä uusissa ihkulaisissa aivan mahtavia osaajia, jotka nostavat homman heti takaisin jaloilleen, kun siihen vain annetaan mahdollisuus, toteaa yrittäjä Tomi Keisala.

Kuvassa markkinointisuunnittelija Marcus Merkl, operatiivinen johtaja Juuso Uusitalo, Tampereen Ihkun ravintolapäällikkö Jussi Leppänen ja edessä liiketoimintajohtaja Sari-Anna Leppänen.

Kuvassa markkinointisuunnittelija Marcus Merkl, operatiivinen johtaja Juuso Uusitalo, Tampereen Ihkun ravintolapäällikkö Jussi Leppänen ja edessä liiketoimintajohtaja Sari-Anna Leppänen.