Ihku Open Stage


MUSIIKKI JA KEIKAT KUULUVAT KAIKILLE

Hae keikalle Helsingin Ihkuun! Haluamme tarjota Ihkun lavan ja klubin entistä laajemmalle esiintyjäjoukolle keikkapaikaksi sekä samalla kuulla enemmän monipuolisia livemusiikki-iltoja Kampissa.
​​​​​​​

Open Stage keikalla torstaina 9.12. Aaro Peltosen Mielikuvitusyhtye

'Aaro Peltosen Mielikuvitusyhtye on Helsinki-Vantaalainen hyvän meiningin rokkibändi, joka ‘groovaa kuin hirvi’ (YleX 2019).

Menevässä, monipuolisessa setissä on vahva lyyrinen ote, ja ohjelmisto sisältää bändin itsensä anteeksipyytelemättä määrittelemien genrerajojen mukaan actionfolkia, laitapuolirokkia, stoner-
folklorea, modernistista kansanmusaa, vainoafrobeatia, kaamosfunkkia, unireggaeta, kevytmetallisaarnan, syysrunon, avaruusballadin ja yhden puolisalaisen käännösbiisin.

Parhaimmillaan nautittuna livenä hyvässä seurassa.


Open Stage keikalla torstaina 6.1. DILEMMA

Räjähtävistä liveistä ja dramaattisista kappaleistaan tunnettu Dilemma saapuu Ihkuun!

Artisti ponnahti ensimmäisellä "Kylmää ja kuumaa" singlellään Spotify -viraalisen ykköseksi. Sittemmin Dilemma on julkaissut musiikkia maamme kärkinimien kanssa (Paleface, Joel Hokka, Toni Wirtanen), saanut kansainvälisiä palkintoja musiikkivideoilleen ja Vuoden hyvä teko lapselle - tunnustuksen.


Ihku Open Stage klubin keikat on pääsääntöisesti torstaisin klo 22 ja toivomme erilaisia kokoonpanoja tyylilajiin katsomatta. Ihkussa on laadukas äänentoisto ja valotekniikka käytössä talon puolesta.

Keikat ovat yleisölle ilmaisia.

Esiintyjät valitaan etukäteen hakemusten perusteella.

Hakemukset info@barihku.fi