Tarinoita Ihkusta

Levin suosittu brittipubi Old Mates uudistuu

Ihkun kaveri Old Mates brittipubi Levillä uudistuu loppuvuodesta ja samalla rakennetaan uutta pubia Tampereelle.

Lue lisää


Kuvassa markkinointisuunnittelija Marcus Merkl, operatiivinen johtaja Juuso Uusitalo, Tampereen Ihkun ravintolapäällikkö Jussi Leppänen ja edessä liiketoimintajohtaja Sari-Anna Leppänen.

Nimitysuutisia Ihkussa

Aika on haasteellinen, mutta eteenpäin on pakko katsoa ja toivoa, että ravintola-alan rajoittaminen kohtuullistuu. Toivomme loppuvuodesta tilanteen kehittyvän positiiviseen suuntaan, jotta pääsemme tekemään sitä missä me olemme hyviä ja työllistämään taas pitkälle toistasataa ammattilaista ravintola-alan moninaisissa tehtävissä.


Lue lisää


Menestyjä 2020Tunturiviihde Oy on taloudellisen suorituskykynsä pohjalta luokiteltu menestyjäyritykseksi. Menestyjä-yrityksen tunnusmerkkejä ovat vakaa kasvu, hyvä kannattavuus ja tulos sekä toiminnan turvaava maksuvalmius ja omavaraisuus.

Ihku on yksi Suomen Vahvimmista ja Menestyjä 2020

Tunturiviihde Oy:lle on myönnetty vuoden 2020 Menestyjä ja Suomen Vahvimmat -sertifikaatit.

Lue lisää


Kaikki Ihkut ovat edelleen avoinna

Elämme kovin erikoista ja haastavaa aikaa. Kaikki Ihkut ovat kuitenkin edelleen avoinna, tosin hieman suppeammilla aukioloajoilla.

Katso tarkemmat aukioloajat kaupunkien omilta sivuilta osoitteessa barihku.fi.

Lue lisää


Leviltä tuttua menoa luvassa myös Rukalle!

Bar Ihku Ruka avataan marraskuussa 2020

Bileet alkavat Rukalla marraskuussa, kun Tunturiviihde Oy avaa uuden Ihkun hotelli Scandic Rukahovin yhteydessä oleviin ravintolatiloihin. Luvassa on tunturin parasta karaokea ja terassilla tunturin parhaat after ski-bileet!

Lue lisää


Uusia nimityksiä Ihkussa

Juuso Uusitalo on Tampereen Ihkun uusi ravintolapäällikkö 1.8. alkaen Sari-Anna Leppäsen siirtyessä Tunturiviihde Oy:n ravintolatoimenjohtajaksi.

Lue lisää


IhkuXNaughtyBRGR goes JKL

Ihkun tarina alkoi vuonna 2009 Leviltä ja sieltä matka on jatkunut Ouluun, Tampereelle ja Helsinkiin. Ja nyt JYVÄSKYLÄÄN! Aloitamme 12.6.2020 Naughty BRGR:n kaverina terassilla ja katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Lue lisää


#supportyourlocal

Monesti on ääneen todettu, että ravintola-alalla ei ikinä hommat lopu. Kun menee hyvin, ihmiset lähtee baariin ja kun menee huonosti, ihmiset lähtee baariin. Sitten tapahtuikin jotain, mitä kukaan ei ole osannut ennakoida. Täällä Ihkussa tilannetta katsotaan luonnollisesti oman alan näkökulmasta ja tunnelma on ollut apea. Osui ja kovaa.

Lue lisää


Tekijät Ihkun takana – Osa 3

Ihkussa mennään karaoke edellä, mutta se ei ole kaikki kaikessa. Tärkeää roolia menestyksessä näyttelee myös yökerho, joka löytyy jokaisen paikkakunnan Ihkusta. Blogisarjan kolmannessa osassa keskitymme Ihkun yökerhon ammattilaisiin ja siellä kehiteltyihin juomiin.

Lue lisää


Tekijät Ihkun takana – Osa 2

Blogisarjan toisessa osassa suuntaamme katseemme sinne mistä kaikki alkoi – Levin Ihkuun. Pitkäaikaiset työntekijämme kertovat, mikä saa heidät vuosi toisensa jälkeen palvelemaan asiakkaita ammattitaidolla ja innostumaan töistään tunturissa.

Lue lisää


Ihkua Yrittäjän päivää!

Näin Yrittäjän päivänä on hyvä muistuttaa kuinka paljon ja mitä onnistunut yrittäminen vaatii, sekä kiittää kaikkia, jotka ovat olleet Ihkun matkassa mukana. Asenne, kyvykkyys ja motivaatio ovat keskiössä jokaisen yrittäjän arjessa ja se arki ei olisi mahdollista ilman Ihkun henkilökuntaa.

Lue lisää


Tekijät Ihkun takana – Osa 1

Ihkun tarina alkoi vuonna 2009 Leviltä, kun Tomi Keisala aloitti samassa paikassa ravintoloitsijana, missä Levin Ihku on edelleenkin. Karaoke on sittemmin ollut kaiken ydin, mutta Ihkun taustalla on myös tekijöitä, joita ilman Ihku ei olisi Ihku. Aloitamme nyt blogisarjan, jossa kerromme ihmisistä Ihkun takana.

Lue lisää


#tappara # tapparafanclub #ihkutampere

Viralliset jälkipelit Ihkussa

Lätkäkauden alku lähenee ja Ihku on mukana sekä Liigassa että KHL:ssä viime kauden tapaan. Lisäksi on uusia tuulia luvassa, kun Ihkun pubi palaa Tampereen sporttibaarien joukkoon ja syksystä alkaen seurataan mm. kaikki Tapparan ottelut suorana ja äänillä.

Lue lisää


Ihkun uusi ilme

Ihkulle kuluva vuosi on juhlavuosi. Marraskuussa tulee 10 vuotta ensimmäisen Ihkun avaamisesta. On siis aika viedä Ihku uuteen aikaan uuden ilmeen kera.

Lue lisää