Tarinoita ihkusta

Uusia nimityksiä Ihkussa

Juuso Uusitalo on Tampereen Ihkun uusi ravintolapäällikkö 1.8. alkaen Sari-Anna Leppäsen siirtyessä Tunturiviihde Oy:n ravintolatoimenjohtajaksi.

Lue lisää


IhkuXNaughtyBRGR goes JKL

Ihkun tarina alkoi vuonna 2009 Leviltä ja sieltä matka on jatkunut Ouluun, Tampereelle ja Helsinkiin. Ja nyt JYVÄSKYLÄÄN! Aloitamme 12.6.2020 Naughty BRGR:n kaverina terassilla ja katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Lue lisää


#supportyourlocal

Monesti on ääneen todettu, että ravintola-alalla ei ikinä hommat lopu. Kun menee hyvin, ihmiset lähtee baariin ja kun menee huonosti, ihmiset lähtee baariin. Sitten tapahtuikin jotain, mitä kukaan ei ole osannut ennakoida. Täällä Ihkussa tilannetta katsotaan luonnollisesti oman alan näkökulmasta ja tunnelma on ollut apea. Osui ja kovaa.

Lue lisää


Tekijät Ihkun takana – Osa 3

Ihkussa mennään karaoke edellä, mutta se ei ole kaikki kaikessa. Tärkeää roolia menestyksessä näyttelee myös yökerho, joka löytyy jokaisen paikkakunnan Ihkusta. Blogisarjan kolmannessa osassa keskitymme Ihkun yökerhon ammattilaisiin ja siellä kehiteltyihin juomiin.

Lue lisää


Ihkua Yrittäjän päivää!

Näin Yrittäjän päivänä on hyvä muistuttaa kuinka paljon ja mitä onnistunut yrittäminen vaatii, sekä kiittää kaikkia, jotka ovat olleet Ihkun matkassa mukana. Asenne, kyvykkyys ja motivaatio ovat keskiössä jokaisen yrittäjän arjessa ja se arki ei olisi mahdollista ilman Ihkun henkilökuntaa.

Lue lisää


Tekijät Ihkun takana – Osa 1

Ihkun tarina alkoi vuonna 2009 Leviltä, kun Tomi Keisala aloitti samassa paikassa ravintoloitsijana, missä Levin Ihku on edelleenkin. Karaoke on sittemmin ollut kaiken ydin, mutta Ihkun taustalla on myös tekijöitä, joita ilman Ihku ei olisi Ihku. Aloitamme nyt blogisarjan, jossa kerromme ihmisistä Ihkun takana.

Lue lisää


#tappara # tapparafanclub #ihkutampere

Viralliset jälkipelit Ihkussa

Lätkäkauden alku lähenee ja Ihku on mukana sekä Liigassa että KHL:ssä viime kauden tapaan. Lisäksi on uusia tuulia luvassa, kun Ihkun pubi palaa Tampereen sporttibaarien joukkoon ja syksystä alkaen seurataan mm. kaikki Tapparan ottelut suorana ja äänillä.

Lue lisää


Ihkun uusi ilme

Ihkulle kuluva vuosi on juhlavuosi. Marraskuussa tulee 10 vuotta ensimmäisen Ihkun avaamisesta. On siis aika viedä Ihku uuteen aikaan uuden ilmeen kera.

Lue lisää


Yhdessä hyvää lapsille

Ihku on tehnyt kuluvalla kaudella yhteistyötä Helsingin Jokereiden ja Hope ry:n kanssa. Taustalla oli ajatus, että perinteistä urheilumarkkinointia tehtäisiin uudella tavalla hyväntekeväisyyskampanja osana kokonaisuutta.

Lue lisää


Vuoden 2018 Kasvaja ja Menestyjä

Menestyjä 2018 ja Kasvaja 2018 -sertifikaatit myönnettiin Tunturiviihde Oy:lle!

Lue lisää


Lätkää ja hyväntekeväisyyttä

Ihku tunnustaa väriä kaikissa Ihku -kaupungeissa!

Lue lisää


Ihkussa järjestät pikkujoulut ja muut tilaisuudet vaivattomasti!

IHKUT PIKKUJOULUT!

Hädin tuskin kesä on päättynyt, kun ajatukset jo kääntyvät jouluun. Ja sehän tarkoittaa, että pikkujouluvarauksiakin kysellään. Kalenterit täyttyvät, joten olethan ajoissa!

Lue lisää


Helsingin avajaiset

Lue lisää


Tomi Keisala on rakentanut Ihkuista menestyvän ketjun.

IHKUn tarina

Menomesta kaupungin parhaalla paikalla!

Lue lisää