Ihku on yksi Suomen Vahvimmista ja Menestyjä 2020

Tunturiviihde Oy:lle on myönnetty vuoden 2020 Menestyjä ja Suomen Vahvimmat -sertifikaatit.


Vuosi 2020 on eletty koko matkailu- ja ravintola-alalla erittäin epävarmoja aikoja. COVID-19 ja sen aiheuttamat rajoitukset ja kiellot ovat tottakai tuntuneet myös Ihkuissa, mutta Ihkussa on myös aihetta hymyyn. Olemme saaneet muistutuksen menneistä hyvistä ajoista ennen "korona-aikaa" ja samalla se pitää mielessä sen, että ajatukset täytyy pitää vahvasti myös tulevassa.

Menestyjä (Kauppalehti) ja Suomen Vahvimmat (Asiakastieto) -sertifikaatteja myönnetään vuosittain yrityksille, joiden liiketaloudellinen menestys, luottokelpoisuus ja yhteistyö muiden yritysten kanssa nähdään olevan kestävällä ja vakaalla pohjalla. Menestyjäluokitus vertaa yrityksiä toisiinsa niin toimialan, kuin kokoluokankin perusteella, joten sertifikaatti kertoo, että Tunturiviihde Oy kuuluu valtakunnallisesti alansa parhaimmistoon.

- Kaiken keskellä tällaiset uutiset otetaan ilolla vastaan. Suuret kiitokset tästä meidän yhteistyökumppaneille, asiakkaille sekä henkilökunnalle, kiittelee Tunturiviihde Oy:n toimitusjohtaja Tomi Keisala.

Menestyjä 2020


Tunturiviihde Oy on taloudellisen suorituskykynsä pohjalta luokiteltu menestyjäyritykseksi. Menestyjä-yrityksen tunnusmerkkejä ovat vakaa kasvu, hyvä kannattavuus ja tulos sekä toiminnan turvaava maksuvalmius ja omavaraisuus.

Suomen Vahvimmat 2020


Suomen Vahvimmat -sertifikaatti myönnetään yrityksille, joiden luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA tai AA+). Sertifikaatti on merkki Tunturiviihde Oy:n positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, hyvästä maksukäyttäytymisestä sekä luottokelpoisuudesta.