Voita lippu Jukka Pojan keikalle 1.10.

Oulun Ihkussa on pitkästä aikaa livemusiikkia, kun Jukka Poika esiintyy 100:lle onnekkaalle 1.10.2021 Oulun Ihkussa.

Suomen suosituin reggae-artisti Jukka Poika esittää teemalla "Poika ja Kitara" uusia kappaleita sekä vanhoja suosikkeja akustisina versioina. Luvassa on erikoiskeikka, sillä keikka on vain kilpailuun osallistuneille. Tälle keikalle ei voi ostaa lippuja!

Osallistu kilpailuun alla ja olet mukana arvonnassa!

Keikalla otetaan huomioon ajankohtaiset koronarajoitukset ja ohjeet.  1. Arvonnan järjestää Tunturiviihde Oy
  2. Arvontaan voi osallistua Tunturiviihde Oy:n verkkosivujen kautta. Kilpailuaika alkaa tiistaina 21.9.2021 ja päättyy tiistaina 28.9.2021 klo 12.00, jolloin arvonta suoritetaan.
  3. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan yhden kerran ja voittaa vain yhden palkinnon.
  4. Kilpailuajan päätyttyä arvotaan 100:lle osallistujalle ilmainen sisäänpääsy Jukka Pojan keikalle Oulun Ihkuun pe 1.10.2021 klo 21.00.
  5. Osallistuminen ei edellytä tuotteiden tai palveluiden ostamista.
  6. Voittajien henkilötietoja käytetään voittoon liittyvään yhteydenpitoon eikä niitä luovuteta eteenpäin. Osallistumalla arvontaan osanottajat myöntävät Tunturiviihde Oy:lle voittaessaan oikeuden käyttää nimeään kilpailuun liittyvissä yhteyksissä.
  7. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle.
  8. Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä kustannuksista ja voittajien tulee huomioida Ihkun ikärajat.
  9. Voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse. Jos voittajaa ei tavoiteta torstai 30.9.2021 klo 12.00 mennessä, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.