REKRY

Etsimme uusia yöelämän supersankareitaEtsimme

 • Tampere: baarityöntekijät Ihku ja Old Mates

 • Tampere: Keittiöpäällikkö Ihku/Naughty BRGR

 • Oulu, Ruka, Levi: karaokejuontaja Ihku

 • Levi: Keittiöpäällikkö Old Mates

 • Levi: keittiö- ja salihenkilökunta Old Mates


Bar Ihku on vahva toimija Levin, Rukan, Oulun, Tampereen ja Helsingin yöelämässä. Ihkun karaokebaarit ja klubit tarjoavat paikan viihtyä aina aamun pikkutunneille asti kaupungin keskeisimmällä paikalla. Ihkuihin etsimme baarityöntekijöitä sekä karaokejuontajia.

Brittihenkinen Pub Old Mates on toiminut Levillä vuodesta 2017 ja laajenee alkuvuodesta 2022 kahteen kerrokseen sekä joulukuussa 2021 aukeaa Old Mates myös Tampereelle. Tarjolla on paikkoja sekä baarissa että keittiössä.


​​​​​​​Jos haluat työskennellä vakavaraisessa ravintola-alan yrityksessä, tulla osaksi ammattilaisjoukkoa ja ajatuksissasi on ehkä jopa kehittyä työssäsi vielä paremmaksi, tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden. Meillä asiakas on illan tähti ja työntekijät ovat yön supersankareita!

Toivomme sinun olevan aktiivinen, alan perusasiat ovat hallussa sekä olet luonnostasi asiakaspalvelua rakastava henkilö.

Olipa tehtäväsi mikä tahansa, olet etsimämme henkilö:
– jos tiimityöskentely on sinulle luonnollinen tapa toimia työyhteisössä
– haastat itseäsi ja olet oma-aloitteinen
– paineensietokykysi on hyvä, etkä pelkää vastuuta
– ja ennen kaikkea, olet ylpeä työstäsi ja se näkyy!

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä täysi- tai osapäiväisesti (riippuen tehtävästä ja yksiköstä). Tarjolla on erilaisia tehtäviä ja työsuhteita paikkakunnasta riippuen. Työaika jakautuu ma-su välille ja on ilta-/ yöpainotteista. Työsuhteet aloitetaan sopimuksen mukaan. Ja mikä parasta, Ihku on yksityinen ja luotettava työnantaja!

Karaokejuontajat Ihkuun rekrytoi pitkäaikainen yhteistyökumppanimme PopMaster, joka on DJ- ja karaokepalveluja tuottava ohjelmatoimisto. Yhtiön palveluksessa työskentelee yli 100 musiikkityöntekijää. Kaikille juontajille maksetaan kiinteää tuntipalkkaa ilta- ja pyhälisineen. PopMaster on alan suurin toimija Suomessa. Tule toteuttamaan elämyksiä kanssamme!


Keittiöpäällikkö Tampereen Ihku/Naughty BRGR

Haemme keittiöpäällikköä vetämään Tampereen Ihkun etubaarin tiloissa toimivaa Nauhgty BRGR:n franchising-keittiötä. Työnantajanasi toimii Tunturiviihde Oy (Ihku & Old Mates konseptit), koulutuksestasi vastaa Naughty BRGR. Vakaa ja varma ravintola-alan toimija yhdistettynä loistavaan ja alati kehittyvään street food -konseptiin takaavat että työskentelyäsi tuetaan kahden päällystön toimesta.

Odotamme sinulta ensisijaisesti avarakatseista ja reipasta otetta työhön, kokemusvuosia vastaavista tehtävistä emme välttämättä vaadi. Mukavat työajat, iloinen ja ammattitaitoinen työyhteisö, selkeät prosessit ja kilpailukykyinen sopimuspalkka. Aloitus 1.1.2022 / joustavasti sopimuksen mukaan. Mahdollisuus kehittyä ja edetä, sekä heittää mielenvirkistyskeikkaa Old Matesien (Levi, Tampere) keittiöissä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hakemukset suositusten kanssa sari-anna.leppanen@barihku.fi.


Keittiöpäällikkö Levin Old Mates

Pohjoisen napapiiriin paras brittipubi Old Mates hakee innokasta keittiöpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Leville. Old Mates on toiminut Levillä vuodesta 2017 ja laajenee nyt helmikuussa kahteen kerrokseen. Uuden konseptin Old Mates tarjoaa uudenlaisen olohuoneen kaikille brittipubien ystäville jossa viihdytään hyvän oluen, laadukkaan brittipubiruoan, sportin ja livemusiikin parissa.

Olet etsimämme henkilö jos sinulla on

 • aiempaa kokemusta keittiön esimiestehtävistä
 • kunnianhimoa ja innokasta otetta työhön
 • kiinnostusta kehittää keittiötämme
 • halua kehittyä ja edetä urallasi


Tarjoamme sinulle

 • vakituisen työsuhteen
 • sopimuspalkan
 • huippuluokan työkaverit
 • mahdollisuuden olla mukana kehittämässä Old Matesin keittiötä ja ruokakonseptia yhdessä ravintolapäällikön kanssa


Old Mates ja Ihku kuuluvat samaan ravintolaperheeseen joka on vahva toimija Levin, Rukan, Oulu, Tampereen ja Helsingin yöelämässä. Ensimmäinen, uuden konseptin Old Mates avattiin Tampereelle joulukuussa 2021.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.


Hakemukset ja lisätiedot:

Bar Ihku ja Old Mates
Sari-Anna Leppänen
sari-anna.leppanen@barihku.fi

Karaokejuontajat
Tommi Innala
tommi.innala@popmaster.fi