REKRY

Rakennamme tulevaisuutta - Etsimme uusia yöelämän supersankareita


Baarityöntekijät ja järjestyksenvalvojat


Oletko vankan ammattitaidon ja kokemusta omaava valoisa baaripersoona, joka olemuksellaan piristää sekä asiakkaiden että työtovereiden päivää? Oletko jämäkkä ja asiakaspalvelualtis järjestyksenvalvoja?


Ihku on vahva toimija Levin, Rukan, Oulun, Tampereen ja Helsingin yöelämässä. Jos haluat työskennellä vakavaraisessa ravintola-alan yrityksessä, tulla osaksi ammattilaisjoukkoa ja ajatuksissasi on ehkä jopa kehittyä työssäsi vielä paremmaksi, tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden. Ihkussa asiakas on illan tähti ja työntekijät ovat Ihkun supersankareita!


Etsimme jatkuvasti ravintola-alan ammattilaisia, karaokejuontajia ja järjestyksenvalvojia

Baaritehtävissä toivomme sinun olevan aktiivinen, alan perusasiat ovat hallussa sekä olet luonnostasi asiakaspalvelua rakastava henkilö. Järjestyksenvalvojana olet yrityksen kasvot ovella ja tärkeä osa tiimiä.

Olipa tehtäväsi mikä tahansa, olet etsimämme henkilö:
– jos tiimityöskentely ja yhteen hiilen puhaltaminen on sinulle luonnollinen tapa toimia työyhteisössä
– haastat itseäsi ja olet oma-aloitteinen
– paineensietokykysi on hyvä, etkä pelkää vastuuta
– ja ennen kaikkea, olet ylpeä työstäsi ja se näkyy!

Ihkussa saat työskennellä huippuporukassa ja tarjoamme mahdollisuuden työskennellä täysi- tai osapäiväisesti (riippuen yksiköstä). Ja mikä parasta, Ihku on yksityinen ja luotettava työnantaja!

Tarjolla on erilaisia tehtäviä ja työsuhteita paikkakunnasta riippuen. Työaika jakautuu ma-su välille ja on ilta-/ yöpainotteista. Työsuhteet aloitetaan sopimuksen mukaan.


Hakemukset ja lisätiedot:
Sari-Anna Leppänen
sarianna.leppanen@ihkubar.fi