REKRY

Rakennamme tulevaisuutta - Etsimme uusia yöelämän supersankareita


AVOIMET TYÖPAIKAT:

Markkinointi- ja myyntikoordinaattori
Baarityöntekijät (kaikkiin kaupunkeihin)
Sesonkityöntekijät tunturiin talveksi
Järjestyksenvalvojat


Markkinointi- ja myyntikoordinaattori


Tässä mielenkiintoinen ja monipuolinen työ aikaansaavalle tuhattaiturille!


Markkinointi- ja myyntikoordinaattorin pääasiallisena vastuualueena ovat digitaalisen markkinoinnin toteuttaminen sekä laadukkaan asiakaspalvelun varmistaminen kaikissa käytössä olevissa digitaalisissa kanavissa. Monipuolisessa tehtävässä pääset itse vaikuttamaan työnkuvaan ja kehittämään uusia tapoja, joilla markkinointia ja myyntiä toteutetaan. Tässä tehtävässä näet konkreettisesti, miten juuri sinun suunnitelmasi herää eloon!

Tehtävään kuuluu:

  • eri kohderyhmille suunnattujen kampanjoiden suunnittelu ja mediaostaminen
  • markkinoinnin ja tapahtumien operatiivinen toteuttaminen yhdessä eri yhteistyökumppanien kanssa (mainostoimiston, ohjelmatoimisto tms).
  • sisällön tuottaminen verkkosivuille, some-kanaviin, uutiskirjeisiin (teksti, kuva, video) ja mainoksiin, Google-markkinointi sekä kommunikaatio somekanavissa
  • tulosten seuraaminen erilaisten mittareiden avulla
  • hyödynnät CRM-järjestelmää myynnissä ja markkinoinnissa
  • tapahtumakoordinointi markkinointitapahtumissa
  • työskentely johtoryhmän rinnalla sekä organisaation muut avustavat tehtävät


Menestyäksesi tässä työssä olet jo hankkinut kokemusta vastaavissa tehtävissä.

Työskentelyotteesi on itseohjautuva ja aikaansaava, mutta olet mitä suurimmassa määrin tiimipelaaja ja mukaudut helposti ja nopeasti erilaisiin vuorovaikutustilanteisiin. Projektinhallinta on tuttua, sinulla on itsenäinen ote työhön ja langat pysyvät käsissä tiukoissakin tilanteissa. Viihdyt hektisessä työympäristössä ja kykenet pitämään fokuksen sekä priorisoimaan tehtäviä etkä pelkää vastuuta.

Olet aidosti kiinnostunut digitaalisten kanavien ja sosiaalisen median luomista mahdollisuuksista ja palat halusta päästä toteuttamaan itseäsi. Arvostamme innovatiivista näkökulmaa asioihin sekä johdonmukaista, joustavaa ja reipasta otetta kaikessa tekemisessä.

Tässä yrityksessä saat työskennellä huippuporukassa ja voit myös edetä niin halutessasi. Ja mikä parasta, Ihku on yksityinen, vakavarainen ja luotettava työnantaja!

Työtä voi tehdä vapaasti eri lokaatioissa ja tarjoamme mahdollisuuden etätyöhön. Olemme joustavia aloitusajankohdan suhteen, mutta osaamisellesi on pikainen tarve, joten otathan pikaisesti yhteyttä.Jos tunnistit itsesi edellä olevasta, tee seuraava tehtävä ja laita meille hakemus pikimmiten!

Tehtävä: Laadi yksi sivu (pdf), miten markkinoisit karaokebaaria jollekin tietylle asiakasryhmälle. Määritä ideapaperiin selkeä kohderyhmä (kuka, tarpeet, tavat, tottumukset jne), minkälaisia toimia tekisit, millä alustoilla sekä missä muodossa esittämiäsi toimenpiteitä/ideoita/ajatuksia lähdettäisiin toteuttamaan. Esittämistapa (esim. kuvat, videot, tekstit jne.) valintasi mukaan. Valmistaudu esittelemään ideapaperisi mahdollisessa haastattelussa.


Lähetä hakemus palkkatoiveen kera, CV ja tehtävä 31.7.2021 mennessä. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä!Hakemukset ja lisätiedot:
Maria-Olin Bolin
maria.olinbolin@ihkubar.fi


Baarityöntekijät ja järjestyksenvalvojat


Oletko vankan ammattitaidon ja kokemusta omaava valoisa baaripersoona, joka olemuksellaan piristää sekä asiakkaiden että työtovereiden päivää? Oletko jämäkkä ja asiakaspalvelualtis järjestyksenvalvoja?


Ihku on vahva toimija Levin, Rukan, Oulun, Tampereen ja Helsingin yöelämässä. Jos haluat työskennellä vakavaraisessa ravintola-alan yrityksessä, tulla osaksi ammattilaisjoukkoa ja ajatuksissasi on ehkä jopa kehittyä työssäsi vielä paremmaksi, tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden. Ihkussa asiakas on illan tähti ja työntekijät ovat Ihkun supersankareita!


Etsimme nyt ravintola-alan ammattilaisia ja järjestyksenvalvojia erityisesti sesonkikohteisiin!

Baaritehtävissä toivomme sinun olevan aktiivinen, alan perusasiat ovat hallussa sekä olet luonnostasi asiakaspalvelua rakastava henkilö. Järjestyksenvalvojana olet yrityksen kasvot ovella ja tärkeä osa tiimiä.

Olipa tehtäväsi mikä tahansa, olet etsimämme henkilö:
– jos tiimityöskentely ja yhteen hiilen puhaltaminen on sinulle luonnollinen tapa toimia työyhteisössä
– haastat itseäsi ja olet oma-aloitteinen
– paineensietokykysi on hyvä, etkä pelkää vastuuta
– ja ennen kaikkea, olet ylpeä työstäsi ja se näkyy!

Ihkussa saat työskennellä huippuporukassa ja tarjoamme mahdollisuuden työskennellä täysi- tai osapäiväisesti (riippuen yksiköstä). Ja mikä parasta, Ihku on yksityinen ja luotettava työnantaja!

Tarjolla on erilaisia tehtäviä ja työsuhteita paikkakunnasta riippuen. Työaika jakautuu ma-su välille ja on ilta-/ yöpainotteista. Työsuhteet aloitetaan sopimuksen mukaan.


Haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Hakemukset ja lisätiedot:
Sari-Anna Leppänen
sarianna.leppanen@ihkubar.fi