REKRY

Etsimme uusia yöelämän supersankareita
Bar Ihku on vahva toimija Levin, Rukan, Oulun, Tampereen ja Helsingin yöelämässä. Ihkun karaokebaarit ja klubit tarjoavat paikan viihtyä aina aamun pikkutunneille asti kaupungin keskeisimmällä paikalla.

Meillä työntekijät ovat supersankareita ja Ihku on kaikkien Ihku.
​​​​​​​Olet etsimämme henkilö jos haluat työskennellä vakavaraisessa ravintola-alan yrityksessä ja pitää hauskaa töissä, sekä:

• tiimityöskentely on sinulle luonnollinen tapa toimia työyhteisössä

• haastat itseäsi ja olet oma-aloitteinen

• paineensietokykysi on hyvä, etkä pelkää vastuuta

• ja ennen kaikkea, olet ylpeä työstäsi ja se näkyy!​​​​​​​

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä täysi- tai osapäiväisesti (riippuen tehtävästä ja yksiköstä). Tarjolla on erilaisia tehtäviä ja työsuhteita paikkakunnasta riippuen. Työaika jakautuu ma-su välille ja on ilta-/ yöpainotteista. Työsuhteet aloitetaan sopimuksen mukaan. Ihku on yksityinen ja luotettava työnantaja!


Hakemukset ja lisätiedot:

Bar Ihku ja Old Mates baari ja keittiö:

Sari-Anna Leppänen
sari-anna.leppanen@barihku.fi


Bar Ihku ja Old Mates järjestyksenvalvonta:

Mikko Kautto
mikko.kautto@barihku.fi


Karaokejuontajat Ihkuun rekrytoi pitkäaikainen yhteistyökumppanimme PopMaster, joka on DJ- ja karaokepalveluja tuottava ohjelmatoimisto. Yhtiön palveluksessa työskentelee yli 100 musiikkityöntekijää. Kaikille juontajille maksetaan kiinteää tuntipalkkaa ilta- ja pyhälisineen. PopMaster on alan suurin toimija Suomessa. Tule toteuttamaan elämyksiä kanssamme!


Karaokejuontajat

Tommi Innala
tommi.innala@popmaster.fi