REKRY

Oletko Ihkun uusi supersankari?

Etsimme uusia yöelämän supersankareita Ihkuihin Leviltä Helsinkiin!


Oletko vankan ammattitaidon ja kokemusta omaava valoisa baaripersoona, joka olemuksellaan piristää sekä asiakkaiden että työtovereiden päivää? Tai kenties persoonallinen ja heittäytyvä karaokevetäjä? Jos vastasit ”kyllä”, saatat olla etsimämme henkilö.

Ihku on vakiinnuttanut paikkansa Levin, Oulun, Tampereen ja Helsingin yöelämässä ja kesällä 2020 on aloitettu Jyväskylän valloitus. Kevät toi toki pieniä haasteita eteen, mutta nyt katsomme eteenpäin. Ihkusta tulee vielä isompi!

Jos haluat työskennellä vakavaraisessa ravintola-alan yrityksessä, tulla osaksi yli 50 hengen ammattilaisjoukkoa ja ajatuksissasi on ehkä jopa kehittyä työssäsi vielä paremmaksi, tarjoamme sinulle tähän loistavan mahdollisuuden. Ihkussa asiakas on illan tähti ja työntekijät ovat Ihkun supersankareita!


Etsimme nyt alan ammattilaisia kaikkiin mahdollisiin tehtäviin eri puolilla Suomea

Tiskin takana toivomme sinun olevan aktiivinen, perusasiat ovat hallussa sekä olet luonnostasi asiakaspalvelua rakastava henkilö. Karaokevetäjänä olet sanavalmis sekä illan tunnelman luoja. Blokkarina olet tärkeä osa tiimiä, mutta toimit oma-aloitteisesti eikä hymysi hyydy tai hanskat tipu tiskiin kovin herkästi.

Olipa tehtäväsi mikä tahansa, olet etsimämme henkilö:
– jos tiimityöskentely ja yhteen hiilen puhaltaminen on sinulle luonnollinen tapa toimia työyhteisössä
– haastat itseäsi ja olet oma-aloitteinen
– paineensietokykysi on hyvä, etkä pelkää vastuuta
– ja ennen kaikkea, olet ylpeä työstäsi ja se näkyy!

Ihkussa saat työskennellä huippuporukassa ja tarjoamme mahdollisuuden työskennellä täysi- tai osapäiväisesti (riippuen yksiköstä). Voit vaihtaa välillä myös muihin yksiköihin ja edetä niin halutessasi. Ja mikä parasta, Ihku on yksityinen ja luotettava työnantaja!

Tarjolla on erilaisia tehtäviä ja työsuhteita paikkakunnasta riippuen. Työaika jakautuu ma-su välille ja on ilta-/ yöpainotteista. Työsuhteet aloitetaan sopimuksen mukaan.


Haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Laita hakemus mahdollisimman pian ansioluettelon ja esittelyn kera osoitteeseen rekry@ihkubar.fi