REKRY

Etsimme uusia yöelämän supersankareitaEtsimme

  • Tampere: baarityöntekijät Ihku ja Old Mates

  • Karaokejuontajajia Tampere, Helsinki, Oulu, Ruka, Levi

  • Levi: keittiö- ja salihenkilökunta Old Mates

  • Levi : baarityöntekijöitä Ihku Levi

  • Helsinki : baarityöntekijöitä, narikkahenkilökuntaa/lipunmyyjiä Ihku Helsinki


Bar Ihku on vahva toimija Levin, Rukan, Oulun, Tampereen ja Helsingin yöelämässä. Ihkun karaokebaarit ja klubit tarjoavat paikan viihtyä aina aamun pikkutunneille asti kaupungin keskeisimmällä paikalla. Ihkuihin etsimme baarityöntekijöitä sekä karaokejuontajia.

Brittihenkinen Pub Old Mates on toiminut Levillä vuodesta 2017 ja laajeni alkuvuodesta 2022 kahteen kerrokseen. Joulukuussa 2021 avasimme Old Matesin myös Tampereelle. Tarjolla on paikkoja sekä baarissa että keittiössä.


​​​​​​​Jos haluat työskennellä vakavaraisessa ravintola-alan yrityksessä, tulla osaksi ammattilaisjoukkoa ja ajatuksissasi on ehkä jopa kehittyä työssäsi vielä paremmaksi, tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden. Meillä asiakas on illan tähti ja työntekijät ovat yön supersankareita!

Toivomme sinun olevan aktiivinen, alan perusasiat ovat hallussa sekä olet luonnostasi asiakaspalvelua rakastava henkilö.

Olipa tehtäväsi mikä tahansa, olet etsimämme henkilö:
– jos tiimityöskentely on sinulle luonnollinen tapa toimia työyhteisössä
– haastat itseäsi ja olet oma-aloitteinen
– paineensietokykysi on hyvä, etkä pelkää vastuuta
– ja ennen kaikkea, olet ylpeä työstäsi ja se näkyy!

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä täysi- tai osapäiväisesti (riippuen tehtävästä ja yksiköstä). Tarjolla on erilaisia tehtäviä ja työsuhteita paikkakunnasta riippuen. Työaika jakautuu ma-su välille ja on ilta-/ yöpainotteista. Työsuhteet aloitetaan sopimuksen mukaan. Ja mikä parasta, Ihku on yksityinen ja luotettava työnantaja!

Karaokejuontajat Ihkuun rekrytoi pitkäaikainen yhteistyökumppanimme PopMaster, joka on DJ- ja karaokepalveluja tuottava ohjelmatoimisto. Yhtiön palveluksessa työskentelee yli 100 musiikkityöntekijää. Kaikille juontajille maksetaan kiinteää tuntipalkkaa ilta- ja pyhälisineen. PopMaster on alan suurin toimija Suomessa. Tule toteuttamaan elämyksiä kanssamme!


Hakemukset ja lisätiedot:

Bar Ihku ja Old Mates
Sari-Anna Leppänen
sari-anna.leppanen@barihku.fi

Karaokejuontajat
Tommi Innala
tommi.innala@popmaster.fi