Yksityistilaisuudet

Ihkuissa voi juhlia turvallisesti - Järjestä yksityistilaisuus

Poikkeusaika ja poikkeusjärjestelyt. Helsingin, Tampereen ja Oulun Ihkut ovat tarjolla hyvin joustavin ehdoin yksityistilaisuuksiin. Myös karaokebaarit voi varata entistä joustavammin!


Omalla porukalla tiloissa on väljää ja henkilökuntamme huolehtii hygieniasta sekä järjestelyistä huolellisesti, jotta hauskaa voi pitää, vaikka se vaatikin vähän erikoisjärjestelyitä. Pyydä tarjous!

Kysy lisää ja pyydä tarjous myynti@ihkubar.fi


Miksi Ihku?

SIJAINTI

Ihkut sijaitsevat keskeisellä paikalla eri kaupungeissa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

TILAT JA TEKNIIKKA

Klubitiloihin mahtuu noin 150 henkeä. Tyylikkäät tilat, laadukas äänentoisto – ja AV-tekniikka sekä palveleva henkilökunta mahdollistavat teille onnistuneen tilaisuuden. Emme myöskään peri tilavuokraa!

OHJELMA

Ihkun kautta on mahdollista tilata laadukasta ohjelmaa. Tähtiartistit, huippubilebändejä, Ihkuista tutut huippu DJ:t, stand up -koomikot, tanssiesityksiä, drinkkikoulu, viini-tasting… Jos on jotain muuta mielessä, kysy rohkeasti, niin me järjestämme!

CATERING

Luotettavat yhteistyökumppanimme järjestävät pikkujoulupurtavat tilaisuutenne.


Palvelemme myös pienempiä ryhmiä ja otamme mahdollisuuksien mukaan vastaan pöytävarauksia sekä ennakkotilauksia. Pienemmille ryhmille voimme järjestää esimerkiksi drinkkikoulun tai viinitastingin.

Tarjoamme mielellämme myös ryhmällenne drinkkiliput ja muut järjestelyt esimerkiksi juhlien jatkoille.

Autamme teitä suunnittelmaan onnistuneen tilaisuuden aina tarjoiluja ja ohjelmaa myöten. Teillä on mahdollista niin halutessanne hoitaa kaikki järjestelyt Ihkun myynnin kautta!


Bar Ihku Helsinki

Helsingin Ihku on uusi ja erittäin tyylikäs ravintola, mitä parhaimmalla paikalla Kampin keskuksessa. Ihkussa järjestät erittäin sujuvasti pikkujoulut vaativampaankin makuun.

Catering-palvelut voitte myös tilata pikkujouluvarauksen yhteydessä esimerkiksi Limetti Catering pitopalvelusta tai ravintola Tammiston cateringista.


Bar Ihku Tampere

Keväällä 2019 kokonaan uusittu yökerho on loistava tila yksityistilaisuuteen. Tilassa on kiinteä valo- ja äänitekniikka, joten Ihkussa on helppo järjestää tilaisuus ohjelman kanssa.

Suosittelemme 4Cateringin tarjoiluja, jolloin voimme taata tilaisuutenne vaivattomasti loistavaa ruokaa ja hyvän palvelun.


Bar Ihku Oulu

Oulun Ihku tunnetaan 100% varmana bilepaikkana viikonloppuisin ja teillä on mahdollisuus järjestää Ihkussa pikkujoulut, joista puhutaan vielä pitkään!

Tilaisuuteen voidaan järjestää ohjelmaa Ihkun tiloihin. Jos halutaan vauhdikkaampi tapahtuma, yhteistyökumppanimme SuperPark Oulu voi järjestää esimerkiksi alkuiltaan liikunnallisempaa ohjelmaa. Myös kuljetus SuperParkista Ihkuun onnistuu!

Jos juhliin tarvitaan tarjoiluja, on yksi vaihtoehto tilata Aalto Catering -tiimi loihtimaan herkut tarjolle.


Bar Ihku Levi

Levin Ihku on legenda! Täällä on syntynyt paljon tarinoita ja haluamme olla mukana tekemässä myös uusia. Levin Ihkun yökerhon voi varata myös yksityistilaisuuksiin. Autamme kaikessa ja Frendi Catering loihtii juhliin herkullisen kattauksen!
PYYDÄ TARJOUS!