Yksityistilaisuudet


Miksi Ihku?

SIJAINTI

Ihkut sijaitsevat keskeisellä paikalla eri kaupungeissa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

TILAT JA TEKNIIKKA

Paikkakunnasta riippuen kapasiteetti jopa 300 henkeä. Tyylikkäät tilat, laadukas äänentoisto – ja AV-tekniikka sekä palveleva henkilökunta mahdollistavat teille onnistuneen tilaisuuden. Emme myöskään peri tilavuokraa!

OHJELMA

Ihkun kautta on mahdollista tilata laadukasta ohjelmaa. Tähtiartistit, huippubilebändejä, Ihkuista tutut huippu DJ:t, stand up -koomikot, tanssiesityksiä, drinkkikoulu, viini-tasting… Jos on jotain muuta mielessä, kysy rohkeasti, niin me järjestämme!

CATERING

Luotettavat yhteistyökumppanimme järjestävät pikkujoulupurtavat tilaisuutenne.


Palvelemme myös pienempiä ryhmiä ja otamme mahdollisuuksien mukaan vastaan pöytävarauksia sekä ennakkotilauksia. Pienemmille ryhmille voimme järjestää esimerkiksi drinkkikoulun tai viinitastingin.

Tarjoamme mielellämme myös ryhmällenne drinkkiliput ja muut järjestelyt esimerkiksi juhlien jatkoille.

Autamme teitä suunnittelmaan onnistuneen tilaisuuden aina tarjoiluja ja ohjelmaa myöten. Teillä on mahdollista niin halutessanne hoitaa kaikki järjestelyt Ihkun myynnin kautta!


Bar Ihku Helsinki

Helsingin Ihku on uusi ja erittäin tyylikäs ravintola, mitä parhaimmalla paikalla Kampin keskuksessa. Ihkussa järjestät erittäin sujuvasti pikkujoulut vaativampaankin makuun.

helsinki@barihku.fi


Bar Ihku Tampere

Keväällä 2019 kokonaan uusittu yökerho on loistava tila yksityistilaisuuteen. Tilassa on kiinteä valo- ja äänitekniikka, joten Ihkussa on helppo järjestää tilaisuus ohjelman kanssa.

tampere@barihku.fi


Bar Ihku Oulu

Oulun Ihku tunnetaan 100% varmana bilepaikkana viikonloppuisin ja teillä on mahdollisuus järjestää Ihkussa pikkujoulut, joista puhutaan vielä pitkään!

Tilaisuuteen voidaan järjestää ohjelmaa Ihkun tiloihin. Jos halutaan vauhdikkaampi tapahtuma, yhteistyökumppanimme SuperPark Oulu voi järjestää esimerkiksi alkuiltaan liikunnallisempaa ohjelmaa.

oulu@barihku.fi


Bar Ihku Ruka

Rukan Ihku on uusin ja suurin! Marraskuussa 2020 avatussa ravintolassa on kolme eri osastoa ja jopa 250 hengen terassi. Ihku on koko tunturin tyylikkäin karaokebaari ja klubi.

Yhteistyökumppanimme hotelli Scandic Rukahovi järjestää myös mielellään majoituksen isollekin juhlaporukalle.

ruka@barihku.fi


Bar Ihku Levi

Levin Ihku on legenda! Täällä on syntynyt paljon tarinoita ja haluamme olla mukana tekemässä myös uusia. Levin Ihkun yökerhon voi varata myös yksityistilaisuuksiin.

levi@barihku.fi